

Tour de Lafayette presented by Studio 2108 Frid					
<u>Start</u>	<u>Category</u>	<u>Distance</u>	Entry Fee	<u>Place/Prize</u>	<u>Field Limit</u>
12:30 pm	Registration Open				
1:30 pm	Juniors (9-12, 13-14, 15-16, 17-18)	25 min	FREE	3/Boys/Girls/Medals	50
2:00 pm	Cat 4/5	40 min	\$62	3/Medals/Glory	75
2:45 pm	Women 3/4/5 & W Masters 40+	40 min	\$62	6/\$300	75
3:30 pm	Masters 50+/60+ 1 – 4 BARR	40 min	\$62	10/\$400 per Age Group	150
4:15 pm	Cat 3/4	50min	\$62	15/\$500	150
5:30 pm	Masters 40+ Cat 1 – 4 BARR	50 min	\$62	10/\$500	150
6:25 pm	Cat 2/3 BARR	55 min	\$62	15/\$600	150
7:30 pm	Women Pro 1/2 BARR	70 min	\$72	20/\$2000	150
8:50 pm	Pro/1	70 min	\$72	20/\$2000	150

Night-time Criterium with lights. A Flat, wide-open .9-mile course with four 90-degree turns. Directions: www.gatewaycup.com

Tour de Franc	Saturday August 30th					
<u>Start</u>	<u>Category</u>	<u>Distance</u>	Entry Fee	Place/Prize	Field Limit	
9:15 am	Registration Opens- Unity Tour Recreational Ride Start					
10:20 am	Juniors (9-12, 13-14, 15-16, 17-18)	25 min	FREE	3/Boys/Girls/Medals	50	
10:50 am	Cat 4/5	40 min	\$62	3/Medals/Glory	75	
11:40 am	Women 3/4/5 & W Masters 40+	40 min	\$62	6/\$300	75	
12:30 pm	Masters 50+/60+ Cat 1 – 4 BARR	40 min	\$62	10/\$400 per Age Grou	p 150	
1:15 pm	Cat 3/4	50 min	\$62	15/\$500	150	
2:10 pm	Masters 40+ Cat 1 - 4 BARR	50 min	\$62	10/\$500	150	
3:10 pm	Cat 2/3 BARR	55 min	\$62	15/\$600	150	
4:30 pm	Women Pro/1/2 BARR	70 min	\$72	20/\$2000	150	
5:40 pm	Pro/1	70 min	\$72	20/\$2000	150	
10 1						

1.3-mile rectangle bounded by Nottingham, Eichelberger, Tamm Ave and Donovan Avenue.

Giro Della Montagna presented by Fitz's Root Beer and Bottling Co.

Giro Della Montagna presented by Fitz's Root Beer and Bottling Co.					Sunday August 31st	
<u>Start</u>	<u>Category</u>	<u>Distance</u>	Entry Fee	<u>Place/Prize</u>	<u>Field Limit</u>	
8:30 am	Trailnet Giro dell Montagna Fun Ride	20 mi. 31mi. 40	0mi.	Drinks and Lunch After	none	
9:00 am	Registration Open					
10:00 am	Junior and Officials Meeting	@Staging				
10:20 am	Junior B (9-12, 13-14)	25 min	FREE	3/Boys/Girls/Medals	50	
10:45 am	Juniors A (13-14, 15-16, 17-18)	25 min	FREE	3/Boys/Girls/Medals	50	
11:10 am	Cat 4/5	40 min	\$62	3/Medals/Glory	75	
11:45 am	Women 3/4/5 & W Masters 40+	40 min	\$62	6/\$300	75	
12:30 pm	Masters 50+/60+ Cat 1 – 4 BARR	40 min	\$62	10/\$400 per Age Group	150	
1:15 pm	Cat 3/4	50 min	\$62	15/\$500	150	
2:10 pm	Masters 40+ Cat 1 – 4 BARR	50 min	\$62	10/\$500	150	
3:05 pm	Cat 2/3 BARR	55 min	\$62	15/\$600	150	
4:10 pm	Women Pro/1/2 BARR ACC	70 min	\$72	20/\$8000 w Primes	150	
5:40 pm	Pro/1 ACC	70 min	\$72	20/\$8000 w Primes	150	
A fast and tight rectangular course with a downhill finish and, of course, a hill.						

The Tour de Florissant presented by Big Shark Bicycle Company				Monday, Labor Day, September 1st	
<u>Start</u>	<u>Category</u>	<u>Distance</u>	Entry Fee	Place/Prize	<u>Field Limit</u>
9:15 am	Registration Open				
9:45 am	Junior B (9-12, 13-14)	25 min	FREE	3/Boys/Girls/Medals	50
10:10 am	Juniors A (13-14, 15-16, 17-18)	25 min	FREE	3/Boys/Girls/Medals	50
10:35 am	Cat 4/5	40 min	\$62	3/Medals/Glory	75
11:25 am	Women 3/4/5 & W Masters 40+	40 min	\$62	6/\$300	75
12:15 pm	Masters 50+/60+ Cat 1 – 4 BARR	40 min	\$62	10/\$400 per Age Group	150
1:05 pm	Cat 3/4	50 min	\$62	15/\$500	150
2:05 pm	Masters 40+ Cat 1 – 4 BARR	50 min	\$62	10/\$500	150
3:05 pm	Cat 2/3 BARR	55 min	\$62	15/\$600	150
4:25 pm	Women Pro/1/2 BARR	70 min	\$72	20/\$2000	150
5:40 pm	Pro/1	70 min	\$72	20/\$2000	150

A technical 1 Mile course in historic Old Town Florissant Missouri, 6 turns. New course- less climbing than in 2024 FYI! **Pre-Registration-** www.bikereg.com/gateway-cup
There is a small online fee. Registration fee includes \$5.00 rider insurance surcharge/BAR Fee. Second Race \$25 per day. There is race day registration, closing :30 minutes prior to each event. Directions: www.gatewaycup.com

- Race Information housed at www.gatewaycup.com Last day for online registration is the Wednesday before Labor Day Weekend!
- Omnium: P/1 men: \$7,500 overall-15 places (pts based); P/1/2 women: \$7,500 overall-15 places (pts based).
- 1-Day license can be purchased online at www.bikereg.com/gateway-cup or on-site each day.1-Day experienced rider licenses may only be purchased at www.usacycling.org.

Pick up your race number early on Thursday at Big Shark's Big Bend Location from 4-7. www.bigshark.com Held Under USAC Event Permit









